Merken

Een goede hulp is het halve werk, zo ook als het aankomt op het werken in de keuken. Bij Dima Kookvoordeel streven wij ernaar u kwalitatief goede producten aan te bieden voor een scherpe prijs.  Graag laten wij u kennis maken met de merken die u vindt in onze winkels.

Al meer dan 10 jaar ons huismerk. Een ambachtelijke gemaakte pan met een extreem lange levensduur. Deze pannen zijn voor alle warmtebronnen geschikt en hebben een uitstekende prijs – kwaliteitsverhouding. Bij Dima Kookvoordeel altijd voor een scherpe prijs.


De vormgeving is pure schoonheid. Topkwaliteit afkomstig uit Italië


Wel genoemd de “Rolls Royce” onder de pannen.

Door het gebruik van hun 5-laags materiaal krijg je uitstekende resultaten bij het koken. Dit werkt energie zuinig en verkort uw kooktijd. Ook blijven deze pannen optimaal warm wanneer ze op tafel staan.


Onze vaste leverancier van pannen en wokken in velen formaten en uitvoeringen. Van de ideale maat aspergepan tot de échte grote soeppan voor de hele familie. Degelijke pannen voor een goede prijs.


Het gerenommeerde merk uit Duitsland. Onder meer beroemd om de fantastische kwaliteit snelkookpannen.


Topproducten vervaardigd in Denemarken. Voor de echte liefhebber van hoogstaande kwaliteit.


Fabrikant van uitstekende kwaliteit gietijzeren pannen. Onder meer verschillende formaten braadpannen, grillpannen en enige echte poffertjesplaten. Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie.


In 2014 als beste uit de test op het gebied van pannen in Duitsland. Echte Duitse fabricage voor een goede prijs.


Nieuw in onze collectie: onder meer koekenpannen en wokken van tri-ply materiaal voor een uitstekende prijs.


De oeroude manier voor het gezond garen van onder meer groenten, vlees en vis. Verschillende modellen bij ons verkrijgbaar.


In onze collectie een wisselend aanbod van deze in Frankrijk gemaakte producten van topkwaliteit.


Sinds 1830 vervaardigd in Frankrijk en een begrip onder de echte hobbykoks en professionals. Plaatstalen pannen in velen formaten gaan een leven lang mee!


Zoals de naam al zegt; handige keukenhulpen met naast een uitstekende grip, ook een zeer goede kwaliteit. Over de functionaliteit van Oxo producten is goed nagedacht. Wij bieden u een zeer ruime collectie uit het aanbod van Oxo.


Een kwaliteitsmerk op het gebied van keukenhulpen. Prachtige vormgeving en hoge kwaliteit. Bekend van de Originele Spirelli spiraalsnijder.


Samen met Cilio en Zassenhaus vormt deze Duitse fabrikant een totaalaanbod van kwalitatief hoogstaande producten op het gebied van koken, koffie & thee en wijnaccesoires.


U vindt bij Dima Kookvoordeel een grote collectie van Weis keukenhulpjes en cadeauartikelen. Wij hebben gekozen voor het merk Weis door de zeer goede prijs – kwaliteitsverhouding.


Samen met Küchenprofi en Zassenhaus vormt deze Duitse fabrikant een totaalaanbod van kwalitatief hoogstaande producten op het gebied van koken, koffie & thee en wijnaccesoires.


Onze Nederlandse trots op het gebied van onder andere dubbelwandige theepotten. Het beste product voor de echte theeliefhebber. Een regelmatig wisselend aanbod tegen bodemprijzen. Daar laat je je kopje thee niet voor staan.


Ontwikkelde velen jaren geleden de melkopschuimer, welke nog steeds op eenzame hoogte staat. Behoed u voor namaak, want dit product is door velen nagemaakt tegen een zeer dubieuze kwaliteit. De enige echte bieden wij u bij Dima Kookvoordeel inclusief batterijen voor een scherpe prijs!


Samen met Cilio en Küchenprofi vormt deze Duitse fabrikant een totaalaanbod van kwalitatief hoogstaande producten op het gebied van koken, koffie & thee en wijnaccesoires.


Dreizack Wüsthof is de grootste messenproducent van Duitsland. Bestaat inmiddels meer dan 200 jaar en is een begrip op hun vakgebied. Al 30 jaar een van de vaste huismerken van Dima Kookvoordeel.


Nieuw in ons assortiment zijn de producten van Laguiole. In onze collectie onder meer de steakmessen en vorken, kaasmessen sets en vijfdelige messenblokken.


Wat ooit ontbrak, maar nu niet meer is het Japanse merk Global. Wij bieden u naast de reguliere collectie ook zeer scherp geprijsde actiemodellen aan in diverse samenstellingen.


Sabatier le diamant du cuisinier onze Franse producent van hoogwaardige messensets met een levenslange garantie.


Toonaangevend op het gebied van peper en zoutmolens met een levenslange garantie op het maalwerk. Dima Kookvoordeel bied u een grote collectie van dit Franse topmerk.


De laatste jaren sterk in opkomst op het gebied van peper en zoutmolens. Zij ontwikkelden een nieuw maalsysteem waarbij de smaak van peper en zout meer tot uiting komt. De goede prijs – kwaliteitsverhouding maakt dit een aantrekkelijk product.


Al 30 jaar ons huismerk op het gebied van glaswerk. Schott Zwiesel bied een breed assortiment aan van glazen voor alle dranken. Het Tritan component in het glas zorgt voor een schitterende glans, duurzaamheid en maakt het vaatwasmachine bestendig.


Ihr servetten zijn leuk om cadeau te doen maar brengen ook gezelligheid en kleur aan uw gedekte tafel.

Door onze rechtstreekse import uit Spanje bieden wij u honderden Ibilly producten aan tegen bodemprijzen. Pannen, keukenhulpjes, bakartikelen u vindt het allemaal bij ons.


Breed aanbod van verschillende kookartikelen. Van amuse glaasjes tot een zesteur, altijd voordelig geprijsd.


De grootste leverancier van isoleerartikelen. Alles om uw warme dranken warm te houden, en koude gekoeld. Dima Kookvoordeel bied u de grootste collectie tegen de allerlaagste prijs van Nederland.
Al 30 jaar in ons assortiment. Snijplanken en hakblokken van Butler zijn in velen formaten en vormen verkrijgbaar. Nieuw in de collectie zijn de snijplanken van walnotenhout.


Prachtige olijvenhouten serveerplanken in velen formaten met een zeer aantrekkelijke prijs zullen nooit misstaan bij de borrel.